a

Sultangazi'de Ses Yarışması

Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi Kurulduğu 2010 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

2 Sene önce uygulamaya geçirdiği “Yerel Gençlik Okulu” projesiyle Türkiye Genelinde Ses getiren 2012 – 2013 Senesi Türkiye’nin En İyi Gençlik Meclisi Sultangazi Gençlik Meclisi Son Olarak İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ı Ağırlamıştı. Şimdi ise Sultangazi Genelinde ki Liseler Arasında Ses Yarışması düzenliyor.

Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Yiğit
 yaptığı açıklamada “Bu projeyi başlatmamızda ki amacımız Sultangazi Gençliğini Kültür – Sanat etkinlikleriyle buluşturup kültürümüzü benimsetmek ve duygu düşüncelerimizi en güzel biçimde dile getirip müziğimizin yayılıp yaşatılmasını sağlamaktır. Ayrıca bu proje ile birlikte ilçemiz dahilinde bulunan gençlerimizi müzikle ortak bir çatı altında toplayarak ilçemizin sosyal alanlarında kültür ve sanata ortam oluşturup gençleri kültürel ve sanatsal çalışmalara dahil ederek gençleri başarıya ulaştırarak Gençlik Meclisi Müzik Korosunu kuracağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Esenler'den Bir Türkiye Şampiyonu Daha

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.