a

Sultangazi’de şaka gibi pankart

Sultangazi sınırlarları içerisinde yer alan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından işletilen Cebeci Spor Kompleksi’nde asılan pankart “bu kadarına da pes” dedirtti.

 

Türkiye’nin en büyük çok amaçlı spor salonu olan Cebeci Spor Kompleksi Sultangazi sınırları içerisinde yer almasına rağmen Sultangazililere tamamen kapalı olan spor kompleksi olma özelliğini korumaya devam ediyor.

 

Sultangazispor’un idman ve ev sahibi karşılaşmalarını oynamasının dışında Cebeci Spor Kompleksi’nden Sultangazililerin yararlanamaması zaman zaman vatandaşların da tepkisini çekiyor. Sultangazililere kapalı olan Türkiye’nin en büyük spor kompleksi Cebeci Spor Kompleksi’nde yer alan bir pankart ise “Pes” dedirtti.

20140820_165553

Halka kapalı olan komplekste asılan “Bu tesisi bizlere kazandıran Sayın Kadir Topbaş’a şükranlarımızı sunarız. SEMT SAKİNLERİ” pankartı dikkatlerimizden kaçmadı.

 

Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapan 1250 seyirci kapasiteli spor salonu bulunan Cebeci Spor Kompleksi’nde, 3000 kişilik suni çim futbol sahası, 1000 seyirci kapasiteli tam olimpik yüzme havuzu, judo, karate, taekwondo gibi uzak doğu sporlarına ait salonlar bulunmaktadır. Konferans salonu, kafeterya, restoranlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularının konaklaması için 320 yataklı bir de otel yer alıyor. Sultangazililer ise kendi ilçe sınırları içerisinde yer alan bu imkanlardan yararlanamıyor.

20140820_165602

Eminhaber’e konuşan vatandaşlar ise üye olmalarına rağmen Cebeci Spor Kompleksi’nden yararlanamadıklarını söylediler. Asılan pankartın ise şov amaçlı bir görsel çalışma olduğunu belirten vatandaşlar, “Cebeci Spor Kompleksi Sultangazililere kapalı bir kutudur” dediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Vahşi doğa bunu da gördü!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.