a

Sultangazi’de sadaka kutusunu çalan hırsız kamerada

Sultangazi’de iş yerinde bulunan sadaka kutusunu çalan hırsız ile iş yeri çalışanları arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında hırsız çaldığı sadaka kutusunu yere atıp, izini kaybettirdi.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi’nde yaşandı. Bir kasap dükkanın önünden geçen kimliği belirsiz bir kişi içeride kimsenin olmadığını görünce, iş yerinde bulunan sadaka kutusunu gözüne kestirdi. Çalışanların iş yerinin arka tarafta olmasını fırsat bilen kimliği belirsiz kişi, bir süre kapıda bekledikten sonra içeride bulunan sadaka kutusunu aldı. Koşarak iş yerinden çıkan hırsızı fark eden iş yeri çalışanları peşinden koşarak yakalamaya çalıştı. Kovalamaca esnasında hırsız elindeki sadaka kutusunu yere atarak, kayıplara karıştı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Yaşanan hırsızlık olayı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iş yerinin kapısının önünde bir oyalanan hırsızın daha sonra sadaka kutusunun bulunduğu tezgaha yöneldiği görülüyor. İş yeri çalışanlarının arka tarafta olmasını fırsat bilen hırsızın bir süre oyalandıktan sonra sadaka kutusunu alıp, koşarak iş yerinden çıktığı kameraya yansıyor. İş yeri çalışanları ise bu esnada hırsızı fark ediyor ve peşinden gidiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de temizlik işçisi, köpeğe süpürgesi ile masaj yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.