a

Sultangazi’de Olaylı Gece; 8 Yaralı

Dün gece Sultangazi’de çıkan olaylarda 8 kişi bıçaklandı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 8 yaralı özel bir hastanede tedavi altına alındılar.

ASKER EĞLENCESİNDE SÖZLÜ TACİZ, İKİ SURİYELİ BIÇAKLANDI

Edinilen bilgiye göre; Dün akşam Uğur Mumcu Mahallesi’nde asker eğlencesi vardı. Çevrede bulunan iki Suriyeli asker eğlencesinde bulunan kadınlara sözlü tacizde bulundular. Asker eğlencesine katılan vatandaşlar ile Suriyeliler arasında tartışma başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Eğlenceye katılan kadınlara sözlü tacizde bulunan iki Suriyeli, çıkan kavgada çeşitli yerlerinden bıçaklandılar. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan tartışmada bıçaklanarak yaralanan iki Suriyeli, sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA YABANCI UYRUKLU 6 KİŞİ BIÇAKLANDI

İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşanan olayda ise aralarında Afgan ve Pakistan uyruklu 6 kişi çıkan kavgada bıçaklandılar. İki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir olaydan dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada aralarında Afgan ve Pakistan uyruklu göçmenlerin bulunduğu 6 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklandılar. Bıçaklanan 6 kişi kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Eğitim-Bir-Sen Sultangazi İlçe Temsilciliği’nden Mevlid Programı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.