a

Sultangazi'de Öğretmene Saldırı

Sultangazi Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni Murat Tok, iddiaya göre okul bahçesinde çok gürültü yapan bir öğrenciyi uyardığı ve bundan dolayı öğrencinin annesi ve yanında bulunan bir erkek tarafından darp edildi.

Ali Cevat İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Murat Tok, öğrencinin annesi ve yanında bulunan bir erkeğin sözlü ve fiili saldırısına uğradı. Okul bahçesinde çok gürültü yapan bir öğrenciyi uyaran Murat Tok isimli öğretmen, öğrencinin annesi tarafından ‘Bunu sana ödeteceğim’ diyerek tehdit edildi. Okuldan ayrılan öğrenci velisi kısa bir süre sonra yanında bir erkekle okula geri döndü. Kocası olmadığı ve yakın akrabası olduğu tahmin edilen kişi öğretmen Murat Tok’a önce sözlü sonra fiili saldırıda bulundu. Öğrencinin annesi ise Murat Tok’u kolundan ısırdı. Darp edilen Murat Tok’un imdadına ise meslektaşları yetişti.

Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Murat Tok 1 hafta iş göremez raporu aldı ve kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu.

Sultangazi'de Öğretmene Saldırı Protesto Edildi TIKLAYIN

Tüm Yorumlar (1)
  • burhan
    11 yıl önce
    0 0

    yahu biz öğretmenimizden dayağın alasını yiyoduk arada birde falaka yiyorduk eve gidip öğretmenim beni dövdü diyince birde evde dayak yiyorduk bu şimdiki nesil nekadarda zarif

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi 200 Daireyi Yıkıyor Yenisini Veriyor