a

Sultangazi’de madde bağımlıları dehşet saçtı

50. Yıl Mahallesi’nde uyuşturucu bağımlıları yolda geçen iki kardeşi birçok yerinden bıçakladı. Madde bağımlılarını Polis kıskıvrak yakalarken savcılık tarafından tekrardan serbest bırakıldı.

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir grup, akşam saatlerinde evlerine giden Mehmet ve Erdal Altunboğa kardeşlere hiçbir neden yok iken saldırdı. 50. Yıl Mahallesi’nde uyuşturucu bağımlısı gençler gruplar halinde dolaşarak, esnaflarla tartıştılar. Ardından elindeki bıçaklarla esnafları tehdit ettiler. Arbedenin yaşandığı sırada yoldan geçen iki kardeşe de saldırdılar. Grubun saldırdığı Mehmet ve Erdal Altunboğa kardeşler ölümden döndü. Aldıkları sayısız bıçak darbeleriyle ağır yaralandılar.

capture-20160303-000408

Olay anını anlatan Erdal Altunboğa, “Biz abimle yürürken, bir anda kalabalık bir grup üzerimize saldırdı. Ne olduğunu anlayamadık. 6 kişiydiler. Büyük bir kargaşa oldu ve her tarafımızı bıçakladılar. Ondan sonra kendimizi yerde bulduk. Gözlerimizi açtığımızda hastanede olduğumuzu gördüm.” Dedi.

Yakalanan saldırganlar polis ifadelerinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.

ESNAF DERT YANIYOR

Terör olaylarından bıkan Sultangazi esnafı bu kez de uyuşturucu bağımlısı gençlerden dert yanıyor. Uyuşturucu kullanan gençlerin vatandaşa ve esnafa bir takım zararlar verdiğini belirten esnaflar, bu konuda oldukça dertli olduklarını söylediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşte Sultangazi’nin Medeni Durumu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.