a

Sultangazi’de iş yerine silahlı saldırı

Sultangazi’de kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. İşyeri sahibi olaydan iki gün sonra gerçekleşen silahlı saldırıyı öğrendi.

Yunus Emre Mahallesi’nde yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti; İş yeri sahibinin özel işlerinden dolayı iki gün kapalı olan işyerine geçtiğimiz hafta Çarşamba günü akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. İş yerine peş peşe ateş eden saldırganlar olay yerinden hızlıca uzaklaşırken, yaşanan saldırıyı işyeri sahibi olaydan iki gün sonra öğrendi.

İki gün sonra işyerine gelen işyeri sahibi gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. İşyeri sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. İşyeri sahibi polise verdiği ifadesinde kimse ile husumetinin bulunmadığını belirterek, “Özel işlerimden dolayı dükkanım iki gün kapalıydı. Bugün dükkanı açmaya geldiğimde camlarda ve duvarlardaki mermi izlerini fark ettim. Bir komşumuza sorduğumda Çarşamba akşamı silah sesleri duyduğunu söyledi. Olayın Çarşamba akşamı gerçekleştiğini düşünüyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Metris cezaevinde hareketlilik

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.