a

Sultangazi’de gençler uyuşturucuya karşı dernekleşiyorlar

Sultangazi’nin muhafazakar mahallesi olarak bilinen Malkoçoğlu Mahallesin de bir grup genç yaşıtlarını kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için dernekleşme kararı aldılar…

 

Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi’nde yaşayan bir grup genç uyuşturucu ve alkole savaş açtı. Bir araya gelen gençler yaşıtlarını kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora yönlendirmek için dernekleşme kararı aldılar. Gençlerin en büyük destekçisi ise CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri.

malkocoglumahallesi-sultangazi-genceler-derneklesiyor

Samet Ayaydın öncülüğünde bir araya gelen gençler uyuşturucu,alkol ve diğer kötü alışkanlıklara savaş açtılar. Yaşıtlarını kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora yönlendirmek için bir araya gelen gençlerin en büyük destekçisi ise CHP Sultangazi İlçe Örgütü.

malkocoglumahallesi-sultangazi-genceler-derneklesiyor-aliboztas-chp

Samet Ayaydın öncülüğünde bir araya gelen gençlerle buluşan CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam destek sözü verdiler. Manş-Et Restaurantta gençlerle kahvaltıda bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş, “Tüm gençlerimize örnek olan bir projeye imza atan bu kardeşlerimizi kutluyorum. Yaşıtlarını kötü alışkanlıklardan korumak, alkol, uyuşturucu bataklığına düşmemeleri için çok yönlü çalışmalara hazırlanan bu kardeşlerimize CHP olarak maddi ve manevi her zaman destek vereceğiz.” dedi.

malkocoglumahallesi-sultangazi-genceler-derneklesiyor1

Gençler adına konuşan Samet Ayaydın ise “Ülkemizde gençlerin belli kısmı uyuşturucu ve alkol bağımlısı. Bizlerde yaşıtlarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sosyal aktiviteler ve spora yönlendirmek için dernekleşme kararı aldık. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ve Yönetim Kurulu üyelerine arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

malkocoglumahallesi-sultangazi-genceler-derneklesiyor2

Kahvaltılı toplantıya CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın yanı sıra İlçe Başkan Yardımcıları Ali Çelik, Serdar Hır, Kanber Koçak, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Seyhan Yıldız, CHP Malkoçoğlu Mahalle Başkanı Hasan Dönmez, partililer Hasan Erginyavuz, Erdal Oduncuoğlu ve Hüseyin Kara’da katıldılar.

 

Haber- Emin Yeşil/ Fotoğraflar- Bülent Çavuş

 

 

 

Tüm Yorumlar (4)
  • Mgm bir genclik meclisi kurulusudur.hiç kimse bu kuruluş hakinda kimse yalan haber yapamaz.konu ile ilgili gerekirse yasal işlem baslatilacaktir.biz hicbir siyasi partilere bagli olmadan sadece genclik adina faydali isler hedeflwyen vizyon sahibi yeni olsan bir kurulusuz.destek olun genclik icin. Ömer yardimciel

  • Bizim herhangi bir siyasi araca bagli olmadan mahallemiz adina olussan bu olusumun adini kullanarak nemalanmak isteyen siyasi odaklarla bi alakamiz yoktur bizi bu sekilde lanse etmeyin biz mahallemiz adina guzel seyler yapmaya calisan gencler olarak biran once bu haberin duzeltilmesini istiyoruz bu amac ugruna gerekirse hikuki ve herturlu yasal isleme basvurmaktan cekinmeyecegimizi bilmenizi isteriz..

  • gardasm dunde aradım bugunde soyluyorum bu haberı yapan terbıyesız adam her kımse üç beş ukala insanı bir araya getırıpde bizim hakkımızda yalan yalnış haber yapan ukala ınsanlara ıtıbar etmeyın bız mgm olarak hıç bir siyasi parti çatısı altında degılız ve olmayacagız kuruluş amacımız sadece sosyal yardım ve faaliyetdır ve emin haber olarak sizin buı yapmış oldugunuz terbıyeszılıgı yalan haberı bır an evvel düzeltmenizi istiyoruz mgm icra kurul uyesi

  • elinden gelenide ardına koyma sana tek kelime bunu soyluyorum

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Meclis Üyeliğinden EKM Sorumluluğuna

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.