a

Sultangazi’de ‘Engelliler Haftası’ etkinlikleri başladı

Sultangazi Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyerek Engelliler Haftası açılış programını gerçekleştirdi. Sultangazi Kent Ormanı İzcilik Kampında düzenlenen açılış programıyla başlayan etkinliklerde, yüzlerce çocuk çeşitli alanlarda aktiviteler yaparak doyasıya eğlendi. 4 gün boyunca sürecek Engelliler Haftası etkinlikleri açılış programına; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da katılarak çocuklarla keyifli bir gün geçirdi.

“Çocuklarımız için ne yapsak azdır”

Sultangazi’de engellilere yönelik çok önemli hizmetlerin sunulduğunu belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sultangazi’de Mayıs ayıyla birlikte kent ormanlarımız açılıyor. Açılan bu ormanlarda gün yok ki bir faaliyet olmasın. Tabi engellilerimizin bu hafta, haftası olması dolayısıyla özel etkinlikler yapılıyor. Dolayısıyla çocuklarımızla bir aradayız. Onlar her zaman at binme zevkini burada yaşıyorlar, uçurtmalarını uçuruyorlar. Piknik yaparak buranın tadını alıyorlar. Ama onlar için ne yapsak azdır. Ne olursa olsun kendilerine duyulan bu ilgiden son derece memnunlar. Yani onlar için özel bir gün olduğunu, özel bir hafta olduğunun farkındalar. Dolayısıyla; öğretmenleriyle, milli eğitim camiasıyla bugün buradayız. Ve bugün start verdik” diye konuştu.

sultangazi-ENEGLLİLER-HAFTASIC_S3HbKXkAA3jE1 sultangazi-ENEGLLİLER-HAFTASIC_S3HbOXsAEcasn sultangazi-ENEGLLİLER-HAFTASIC_S3HbSWAAE8V_2 sultangazi-ENEGLLİLER-HAFTASIC_S37sqW0AErP_K sultangazi-ENEGLLİLER-HAFTASIC_S37suXsAAYyUo sultangazi-ENEGLLİLER-HAFTASIC_S37swXkAA7b8f

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Tempoint Projesi Görücüye Çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.