a

Sultangazi’de ‘3 Öğrenciye Taciz’ İddiası

Sultangazi Yayla Mahallesi’nde 3 öğrencisini taciz ettiği öne sürülen öğretmen tutuklandı.

İddiaya göre; Yayla Mahallesi Hamit Süreyya Eremsel İlkokulu 4. Sınıf öğretmeni M.D öğrencilerden üçünü elle taciz etti. Şikayet üzerine gözaltına alınan öğretmen, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. M.D çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

OLAY ÖĞRENCİNİN TEYZESİNE ANLATMASIYLA ORTAYA ÇIKTI

Emin Haber (ÖZEL)… Türkiye son zamanlarda çocuklara ve öğrencilere yönelik taciz ve tecavüz olaylarıyla sarsılıyor. Yayla Mahallesi’nde olay yaklaşık 1 ay önce bir öğrencinin Teyzesine anlatmasıyla ortaya çıktı.

İFADESİ ALINAN ÖĞRENCİLERDEN İKİSİ DAHA TACİZ EDİLDİKLERİNİ ANLATTILAR

Öğrencinin ailesinin olayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine öğretmen M.D gözaltına alındı. Olayı geniş çaplı şekilde soruşturan polis, sınıfta başka cinsel tacize uğrayan öğrenci olup olmadığını da araştırmaya başladı. Tüm sınıf öğrencilerini, ailelerini ve okul öğretmenlerinin ifadesini aldı. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan öğrencilerinden iki kız öğrenci daha öğretmenleri tarafından tacize uğradıklarını anlattılar.

3 öğrencinin ailesi sınıf öğretmeni M.D’den şikayetçi oldu. Hamit Süreyya Eremsel İlkokulu 4. Sınıf öğretmeni M.D., 10 yaşındaki 3 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.D., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

TÜM MAHALLELİ ŞOKTA

Hamit Süreyya Eremsel İlkokulu 4. Sınıf öğretmeni M.D’nin 3 kız öğrencisine elle tacizde bulunduğu iddiası tüm mahalleyi şoke etti. Veliler öğretmen M.D’nin mahallede sevilen bir eğitimci olduğunu belirterek şaşkın olduklarını söylediler. Adının açıklanmasını istemeyen bir veli, “Çok şaşkınız adamın sonuçta yüzünü görüyoruz, selamlaşıyoruz. Baktığınız zaman çok beyefendi, temiz yüzlü bir adamdı.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Türel: ‘Başkanlık sistemiyle demokrasi güçlenecek’

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.