a

Sultangazi ve Cebeci Ülkü Ocakları’ndan Ortak Açıklama

Sultangazi Ülkü Ocakları ve Cebeci Ülkü Ocakları Başkanlığı, Sultangazi Çok Programlı Lisesi’nde çekildiği iddia edilen o videoya yönelik ortak bir açıklama yayınladılar.

Sultangazi Çok Programlı Lisesi’nde çekildiği iddia edilen bir videoda PKK şarkısı ve terörist başı Abdullah Öcalan sloganları eşliğinde halay çeken öğrencilere tepkiler çığ gibi büyüyor. Kısa sürede binlerce kişi tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülere Ülkü Ocaklarından tepki geldi.

15349827_1113537052077193_7392760549096327885_n

Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Emecanoğlu ve Cebeci Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Durmuş yayınladıkları ortak açıklamada, konun takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

PKK Şarkısı Eşliğinde Halay Çeken Öğrenciler..TIKLAYIN

Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Emecanoğlu ve Cebeci Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Durmuş yayınladıkları açıklamada; “Sultangazi Çok Programlı Lisesi’nde meydana gelen ve sosyal medyada hızla yayılan videoda öğrenci kılığına bürünmüş vatan hainlerinin yaptıkları; ülkemiz böylesine dar bir boğazdan geçerken, hergün onlarca vatan evladını kefensiz toprağa koyarken, böylesi mesnetsiz olaylara bölgemizde çanak tutulması ve bunların eğitim yuvalarında olması bizleri derinden üzmüştür.

Bu hainlerin yaptıklarının yanına kalmaması ve onlar başta olmak üzere diğer okullarımızda bu gibi durumlara göz yuman idarecisinden, yetkilisine kadar herkesin gerektiği muameleyi görmesi için bu işin takipçisi olacağız.

Bizler Sultangazi ve Cebeci Ülkü Ocakları olarak bu olayların takipçisi olacağımızı, yaşanan hainlikte görüntüdeki öğrenciler dahil olmak üzere onlara göz yuman idarecilerin gereken cezayı alana kadar üzerinde duracağımızı, diğer okullarda da bu gibi olayların yaşanmaması adına üzerimize düşeni taviz vermeksizin milliyetçi-ülkücü duruşumuza yakışır bir şekilde sergileyeceğimizi değerli halkımız bildiriyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de camiler doldu, taştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.