a

TÜGVA Sultangazi’den İftar Buluşması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sultangazi İlçe Temsilciliği iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Türkiye Gençlik Vakfı Sultangazi temsilcisi Yunus Kara ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Altınser Restaurant’ta düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. TÜGVA İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Saymaz’ında katıldığı iftar yemeğinde yapılan çalışmalar ve ileriye dönük yapılacak olan projeler konuşuldu.

tügva sultangazi

Ramazan ayı boyunca Sultangazi’de titiz bir çalışma sonucu belirlenen 40 ihtiyaç sahibi aileye el uzatan TÜGVA Sultangazi İlçe Temsilciliği, haftanın üç günü de çat kapı yaparak bir evde iftar açtı. Ramazan ayının manevi iklimini Sultangazililerle paylaşan TÜGVA Sultangazi, iç savaş nedeniyle ülkelerinden göç eden Suriyelileri de unutmadı. TÜGVA Sultangazi’de birçok Suriyeli aileye de yardım elini uzattı.

tügva sultangazi-1

Yapılan çalışmalarla ilgili istişarede bulunulan iftar yemeği sonrası Emin Haber’e konuşan TÜGVA Sultangazi İlçe Temsilcisi Yunus Kara, “Geçmişimizden aldığımız ilhamla, ilim ve irfan ile donanmış, çağını iyi okuyabilen, yenilikçi, aksiyoner, milli ve manevi değerlerine sahip bir neslin yetişmesi için çabalıyor, bu yönde çalışmalar yapıyoruz. İslam coğrafyasının derdiyle dertlenen yeni nesil bir gençliğin yetişmesi için çalışıyoruz. Ötekileştirmeden ve kutuplaştırmadan, gönül köprüleri inşa edeceğiz.” diye konuştu.

tügva sultangazi-

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP Malkoçoğlu’nda Sokak İftarı Verdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.