a

Sultangazi Trabzonlular Derneği Unutmadı

Sultangazi Trabzonlular Derneği ilçe protokolü ziyaretlerine başladı. İlk olarak Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yı ziyaret eden Sultangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Yusuf Kızıldağ ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Belediye Başkanı Cahit Altunay’a taziye ziyaretinde bulundular.




Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yı ziyaret ederek, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Trabzonlular Deneği Başkanı Yusuf Kızıldağ, Sivil Toplum Örgütleri’ne yakın ilgi gösteren İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’ya teşekkür etti. Trabzonluların tek çatı altında toplanarak birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Kızıldağ, “Hedefimiz Sultangazili olmak bilinci ile birçok projeye imza atarak hemşehrilerimizin yanında olmaktır” dedi.


Sultangazi Trabzonlular Derneği’nin bir sonraki durağı ise geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Belediye Başkanı Cahit Altunay oldu. Dernek Başkanı Yusuf Kızıldağ, Başkan Altunay’ın acısını paylaştıklarını belirterek, “Bir kez daha merhume Havva Altunay’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz” diye konuştu.


Sultangazi Belediyesi’nde taziyeleri kabul eden Başkan Altunay ise, Yusuf Kızıldağ Başkanlığındaki Trabzonlular Derneği’ne teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Esra Elönü evlendi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.