a

Sultangazi SYDV Kamu Personeli Alacak

Sultangazi SYDV kamu personeli ilanına başvurular başladı. SYDV kamu personeli yılda iki kez ikramiye alacak. SYDV kamu personeli ilanı için son tarih 15 Ağustos olarak belirtildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sultangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SDYV) bir sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için ilan yayınladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SDYV) kamu personeline yılda iki kez ikramiye veriliyor. Sultangazi SYDV ilanına başvuru için son tarih 15 Ağustos 2016 olarak ilan edildi.

Sultangazi SYDV kamu personeli ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, üniversitelerin 4 yıllık Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Danışmanlık bölümlerinin herhangi birinden mezun olmaları gerekiyor. Adayların, ÖSYM tarafından 2015- 2016 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olma şartı aranıyor. İlana erkek adaylar başvuruda bulunabilirler. Adayların 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor.  SYDV adaylarının, başvuru tarihi itibariyle 6 ay öncesi İstanbul İli Avrupa Yakası İlçelerinde ikamet ediyor olmasını belgelendirmeleri isteniyor.

Sultangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kamu personeli alım ilanınaa başvurular aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardımlar internet sitesinden yapılacak. İstanbul Sultangazi SYDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi maaşları 2.867 TL ile 3.154 TL arasında vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişiyor. Sultangazi SYDV personeli Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye alıyor. İstanbul Sultangazi SYDV sosyal yardım ve inceleme görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İstanbul’da ücretsiz toplu taşıma süresi uzatıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.