a

Sultangazi Saadet Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde “Aday tanıtım şöleni” programı düzenledi. Programa Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer ve çok sayıda partili katıldı. “Aday tanıtım şöleni” programında konuşan SP Sultangazi Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar, büyük bir azim, inanç ve kararlılıkla Sultangazi'nin en büyük salonu olan Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde muhteşem bir tablonun oluştuğunu belirterek, “Ve diyorum ki müjdeler olsun Saadet iktidarı geliyor. Efsane Milli Görüş Belediyeciliği hizmetleri geliyor.” dedi.

Milli Görüş'ün Türkiye'de iktidara geldiği dönemleri hatırlatarak konuşmasını sürdüren Akpınar, “Belediyelerimiz hakkında bugüne kadar 1 tane şaibe, usülsüzlük ve yolsuzluk yaşanmadı görülmedi.  Tam tersine Milli Görüşcü kadrolar genel ve yerel yönetimlerde rüşveti ve yolsuzluğu tarihe gömdüler. Refah Partisi döneminde kazandığımız belediyelerin kapılarına, ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ yazılı tabela astırmıştık. Biz göreve seçildiğimiz anda ilk işimiz Sultangazi Belediyesi'nin kapısına ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ tabelasını asacağız.” diye konuştu.

Önce insan ve yaşanabilir bir şehir kurmanın gayreti içerisinde olacaklarını söyleyen SP Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar, kendisinin Sultangazili olduğuna dikkat çekti. Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığının düzenlediği “Aday tanıtım şöleni” programında Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar projelerini de kamuoyuna açıkladı. Türkiye'nin gündeminde yer alan ve halk arasında rantsal dönüşüm olarak tabir edilen kentsel dönüşüm projelerinin kendi belediye başkanlığında halksal dönüşüme dönüşeceğini söyleyen Akpınar, “Sosyal konut projelerimizde inşallah Sultangazi'mize nefes aldıracağız” dedi.

Ulaşım ve otopark projeleriyle Sultangazi'nin trafik sorununu çözeceklerini ifade eden Akpınar, ilçenin en büyük sorunlarından birisinin güvenlik olduğunu söyledi. Ana arterlerin Mobessa kameralarıyla donatılarak ilçenin güvenlik sorununu çözeceklerine vurgu yapan Hasan Akpınar,  “Sultangazi'nin huzur kenti olması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” şeklinde konuştu. Konuşmasında projelerini özetleyerek devam eden SP Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar, evlilik desteği, STK kompleksi, Aile Destek Merkezleri gibi sosyal projelerle de Sultangazi'de sosyal barışın tek teminatı olacaklarını söyledi.


 
Kültürel ve sanatsal projeler çercevesinde temel prensiplerinin ahlak ve maneviyat olacağını söyleyen Akpınar, “Konser belediyeciliği yapmayacağız. Buz dansı belediyeciliği yapmayacağız. Yeni bir tercih yapmanın vakti gelmiştir. Ülkesini ve milletini seven, halkın çektiği sıkıntılardan kurtulmasını isteyen Sultangazi'de ki israf belediyeciliği, yandaş belediyeciliği, bilboard ve reklam belediyeciliği anlayışından gerçek hizmet belediyeciliğine geçişi bekleyen herkesten 30 Mart seçimlerinde Saadet Partisi'ni desteklemesini bekliyoruz” diye konuştu.

Tüm Yorumlar (2)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP'liler Suçüstü Yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.