a

Sultangazi, MHP kurultayında Devlet Bahçeli’yi destekleyecek

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, genel merkezin aldığı kongre kararıyla ilgili açıklama yayınladı.

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Olağanüstü seçimli kongrenin 10 Temmuz 2016’da yapılacağını belirterek, Sultangazi’de ki tüm üst kurul delegelerinin Devlet Bahçeli ile birlikte olduklarını ilan etti.

“SABIRLA BEKLEDİK”

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınlayan MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “1 Kasım erken genel seçimlerine giden süreçte 20 Temmuz 2015’de güvenlik kuvvetlerimize karşı  başlayan, 10 Ekim 2015’de Ankara Garı önünde yaşanan sivil vatandaşlarımızı hedef alan bombalı saldırının ardından ülkemiz de bir genel seçim yaşadık. Alınan siyasi sonuçlar henüz resmi olarak açıklanmadan aynı gün ve akşam partimize yönelik bir değişim adı altında uzantılı ve bağlantılı çevrelerin desteği ile bir kongre süreci başlatılmak istendi. Bizler seçimler den çıkan %12’lik oyun alınmasının hemen akabinde bir duygu yoğunluğu ile Ülküdaşlarımızın hassasiyetlerinin nasıl istismar edildiğini maalesef üzülerek izlemek zorunda kaldık. Herkesin serzenişine saygı ile baktık.

Her gün ondan fazla şehidimizi toprağa verdiğimiz günler de Türk Milliyetçilerinin öncelikleri olan vatan ve millet sevgisinin verdiğimiz şehitlerin acısını hep birlikte yaşadık. Dün bizimle birlikte olanları bugün tercihlerinden dolayı sorgulamadan sabırla bekledik. Hareketimiz sevdiklerimiz tarafından mahkemeye verildi. Birbirimizi ile mahkemeleştik. ‘Çıkacak karara göre gereken yapılacak’ diyen Liderimiz sayın Devlet BAHÇELİ Beyi sükunet ile bekledik. Milliyetçi Hareket Partisi’ne onun bütün değer ve temsilcilerine bugüne kadar bize hiç taraf olmayan herkes tarafından acımasızca saldırılırken, bizi hiç utandırmamak için hayatını bu harekete adamış Liderimize mesnetsiz ve fütursuz sözlü saldırılara üzülerek şahit olduk.” Dedi.

“BU BİR AHDE VEFADIR”

Genel Merkezin açıkladığı 10 Temmuz seçimli olağanüstü kongresinde Sultangazi üst kurul delegeleri olarak liderleri Devlet Bahçeli’nin yanında yer alacaklarını belirten MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Bir kurultay yapma gereği ortaya çıktı. Genel Başkanımız Yargıtay kararına Mahkemelerin Türk milleti adına verdiği karar gereği hiç beklemeksizin Divan ve MYK kararı ile 10 Temmuz 2016’da bir Kongre kararı aldı. Başta yüce Türk milletine ülkemize ve hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler temsil etmekte ve yürütmekte olduğumuz teşkilat sorumluluğunun yanı sıra bir Ahde vefa ve Başbuğumuz Cennet mekân Alparslan TÜRKEŞ’in bizlere bir emaneti gözü ile baktığımız, Milliyetçi Hareketi 19 yıldır Dürüst kişiliği ile en güzel şekilde yöneten, Ülkücüleri her türlü provokasyon karşısında her zaman sağ duyuya davet eden, geçmişteki tuzak ve tezgahlara düşmesini tecrübe ve 47 yıldan fazla bir birikimi ile gören Devlet BAHÇELİ bey ile sonuna kadar beraber ve onun yolunda yürüyeceğimizi Sultangazi’deki başta tüm Milliyetçi-Ülkücülere ve parti seçmenlerimize duyururuz.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Çukurçayır Ailesinin Acısını Paylaştılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.