a

Sultangazi Kaymakamı Ak Parti'nin Programında

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Sağlık Komisyonu Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Erkıran'ı makamında ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdiler. Ak Parti Sultangazi ilçe Teşkilatı Sağlık Komisyonunun düzenlediği bu ziyarete İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz'da katıldı.

Ak Parti'nin gerçekleştirdiği bu ziyarete Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz'ın katılması tepkileri de beraberinde getirdi. Bazı vatandaşlar Sultangazi Kaymakamı Ali uslanmaz'ın Ak Parti İlçe Teşkilatı Sağlık Komisyonun gerçekleştirdiği ziyarete katılmasını eleştirerek, “Siyasette ki safını belli etti” yorumlarında bulundular.

Ak Parti'nin organizasyonunda gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürerken, akıllarda Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz'ın diğer siyasi partilerin düzenleyeceği program ve ziyaretlere katılacağı şimdiden merak konusu oldu.

Tüm Yorumlar (3)
  • Kamil altındağ
    10 yıl önce
    0 0

    Kaymakamın bu tarz faaliyetlerde bulunması tebrik gerektirir. Başka partilerin böyle çalışması varsa eminim ona da katılır. Unutmayın kaymakam her partiye eşit mesafededir.

  • ata berk
    10 yıl önce
    0 0

    Ben sol goruslu bir insanim ve s.gazi de oturuyorum. Kaymakam beyin chpli oldugunu dusunuyordum. Sosyal projelerimizde bize cok destek oldu. Akp ye baglamak kaymakamimizi haksızlik olur. Kendisi entellektuel bir insan

  • Sedat
    10 yıl önce
    0 0

    Kaymakam bey sultangazideki uyuşturucu sorunu nasıl çözülür diye ekibe eşlik edince bir taraftan oluo demekki ozaman siz emin haber kimin yanındasınız.hiç mi vicdanın yok bu haberi paylaşırken ayıp amateme çamateme gidilmiş bunları yazmazsın yazık ayıp ayıp ayıp

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Eşinin Gözüyle 'Cahit Altunay'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.