a

Sultangazi Gençlik Meclisi Halep’e Sessiz Kalmadı

Sutangazi Belediyesi ve Gençlik Meclisi Suriye’deki iş savaşta zor durumda olan Halep kentindeki vatandaşlara 10 tır dolusu yardım malzemesi gönderdi.

Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi’nin destekleri ile hazırlanan gıda ürünleri, giyim malzemesi, battaniye, ayakkabı ve temizlik malzemeleri gibi temel ihtiyaç maddelerinin yer aldığı 10 tır dolusu yardım malzemesi yola çıktı.

C02d49AXgAAn638

Sultangazi Gençlik Meclisi’nin yoğun çaba gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sadece belediye olarak değil, bu yardımlarda gençlik meclisimiz çok yoğun çaba gösterdi. Bütün ilçemizi kapsayan bir yardım kampanyası çalışmasıydı. Şuan da 10 tırdan 7 tanesi hazır vaziyette 3 tanesinin de sabaha kadar dolumları yapılacak. Yarın sabah Maltepe Meydanı’ndan 10 tır yardım malzemesini il başkanlığımız aracılığı ile bütün İstanbul’dan gelen tırlarımız ile birlikte yolcu edeceğiz” şeklinde konuştu.

C02d1KuW8AAIFpd

“Sultangazi gençlerinin de büyük gayreti ile Sultangazi’den 10 tır yolladık”

Sultangazi halkı ve belediye başkanı desteği ile 10 tır dolusu yardım malzemesi topladıklarını dile getiren Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Recep Taşğın, “Sultangazi gençlerinin de büyük gayreti ile Sultangazi’den 10 tır yolladık. Biz başkalarını beklemeden mazlumun daima yanında olacağımızı ve mazluma her daim kol kanat gereceğimizi genç kardeşlerimiz ile göstermeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Marmara’da elektrik kesintileri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.