a

CHP’li Üyeden Başbakana Destek

17 Aralık operasyonu sonrası Gülen Cemaati ve Ak Parti arasında ipler gerilmişti. Son olarak 49 polisin şüpheli olarak gözaltına alınmasından sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu başta olmak üzere bazı CHP’li Milletvekileri yaptıkları ziyaret ve açıklamalarla 49 polise destek çıkmışlardı.

 

CHP’li vekillerin bu destekleri Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ali Sukas’ı çileden çıkardı. Partisinin hiçbir etkinliğine katılmayarak kayıplara karışan Sukas, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ortalığa çıktı. Facebook’ta yaptığı bir paylaşımla da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı haklı bulan CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ali Sukas Gülen Cemaati için de ağır hakaretlerde bulundu.

 

Kişisel Facebook hesabından yaptığı paylaşımda Gülen Cemaati için “Şerefsizler” diyen Sukas, 49 polisin gözaltına alındığı ve sorgulamalarının devam ettiği sıralarda İstanbul Adliyesi’nde 49 şüpheli polis ve yakınlarını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ı isim vermeden kınayarak, “Başbakan’ı ilk defa haklı buluyorum” ifadelerini kullandı.

 

ahmet ali sukas chp sultangazi belediye meclis üyesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP Meclis Üyeleri Nerede?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.