a

Sultangazi Belediyesi’ne Türk Kızılay’ından Altın Madalya

Kızılay’a bağışta bulunan şirketler, kamu kurum ve kuruluşları, Kızılay’ın 149’üncü Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde platin ve altın madalya ile ödüllendirildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen iftar yemeği ve ödül törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile çok sayıda davetli katıldı.

Kızılay’ın Suriye ile ilgili yaptığı insani yardım operasyonuna verdiği destekten dolayı Sultangazi Belediyesi ‘Altın Madalya’ ile ödüllendirildi. Ödülü Başkan Cahit Altunay, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın elinden aldı.

8001c399-b757-4a87-9f4d-854e6f61daa8

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

SİDE’DE ALKOLSÜZ AİLE OTELİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.