a

Sultangazi Belediyesi’nde, E-İmza dönemi başladı

Sultangazi Belediyesi, gelişen teknolojiye uygun olarak, daha hızlı ve şeffaf hizmet sunabilmek amacıyla e-imza dönemine geçti.

E-imza uygulamasıyla birlikte Sultangazi Belediyesi, vatandaşlara doğrudan hizmet vermeyi amaçlıyor. Vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Sultangazi Belediyesi, hizmet kalitesini bir adım daha ileriye götürecek e-imza dönemini başlattı. E-imza sistemi ile işlem süreci hızlandırılıp, kırtasiye maliyetlerinden tasarruf etmek, vatandaşlardan gelen yazılı dilekçe ve talepler de dahil olmak üzere, kurum içi ve kurumlar arası yazışmaların elektronik ortamda yürütülmesi, koordinesi ve takip edilmesi sağlanacak.

E-imza ile zamandan ve emekten tasarruf edilerek, sistemin vatandaşların belediyeden daha hızlı ve nitelikli hizmet almalarına da olanak sağlayacak.

Yapılan çalışmalar doğrultusunda vatandaşlar, sanal ortamda bütün bilgileri ve müracaatları belediye yetkililerine kolaylıkla iletebilecek. Ayrıca bilgisayar ortamında yapılan bu başvuruların ne kadar kısa sürede yanıtlandığı da görülebilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Nihayet Başhekim Atandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.