a

Sultangazi BBP'de ilk aday adayı Hakan Yıldırım

Sultangazi Büyük Birlik İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, yaklaşan yerel seçimlerde BBP Sultangazi Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. İlçe binasında düzenlenen toplantıda aday adaylığını açıklayan Yıldırım’ı BBP GOP İlçe Başkanı Fedai Karakol, BBP Milletvekili aday adayı Hasan Balbay ve ilçe teşkilatı üyeleriyle partililer yalnız bırakmadılar.

 

Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Cumhuriyetin 90. Kuruluş yılını en içten dilekleriyle kutladığını söyleyen Yıldırım yerel seçimlerde Sultangazi Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladığını söyleyerek, aday gösterilmesi halinde bu şerefli görevi en iyi şekle yerine getirmek için gayret göstereceğini söyledi.

35 Yıldır Sultangazi’de ikamet ettiğini söyleyen Yıldırım, dava arkadaşlarıyla beraber zorlu ve çetin bir yola girdiklerini, bu zorlukları bir birimiyle kenetlenerek aştıklarını ifade etti. Sultangazi’de 10 ila 15 bin oy almayı hedeflediklerini söyleyerek, biz potansiyelimiz biliyoruz. Hayalle bir yere varılmaz. Tabi ki belediye başkanlığını almaya talibiz ama gerçekçi olmak gerekiyor dedi.


Geçen dönem belediye başkanına müsamaha gösterdiklerini söyleyen Yıldırım, “Yeni ilçe olmamızdan dolayı eleştiriyi uygun görmedik. Ama yeni dönem de bu kadar müsamaha göstermeyeceğiz” şeklinde konuştu.


Herkesin oyuna talip olduklarını belirten Hakan Yıldırım, tüm halkı kucaklayacak projelerle sahaya ineceklerini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Seyit Ateş Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.