a

Sultangazi BBP merhum Yazıcıoğlu’nu dualarla anacak

Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı, yarın (Cumartesi) ilçe binasında düzenleyeceği mevlit programıyla merhum şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nu anacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan BBP Sultangazi İlçe Başkanı Nail Gün,

“25 Mart tarihi bir şey ifade etmiyordu. Oysaki şimdi 25 Mart tarihi geldiğinde bahar güneşi karları eritse de Alperen Yüreklere kar yağmaya devam ediyor. Ömrünü üşüyen yürekleri ısıtmak için çabalamakla geçiren millet sevdalısının ‘Üşüyorum’ şiirine nazire yaparcasına, karlar altında şehit edilişinin hüznü, geçen yıllara rağmen azalmıyor, artıyor. Asıl meselemiz, onu anarken anlayabilmek; onun ülküsü istikametinde faaliyet, eylem ve fikirler ortaya koyabilmektir. Bu bağlamda, amacı barajı değil Sırat’ı geçmek olan gönüldaşlerime sevgi ve saygılarımı sunarken, yarın parti binamızda şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenecek olan mevlit programına tüm Sultangazilieri davet ediyorum” dedi.

996672_10208418912325469_7063492258892645499_n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Ölüm Kavşağı Tehlike Arz Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.