a

Sultangazi AK Parti'ye kaç kişi başvurdu?

Ak Parti’de 1 Ekim’de başlayan ve 1 Kasım’da sona erecek olan Belediye Başkan aday adaylığı ve Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için Sultangazi İlçe Teşkilatına şu ana kadar resmi olarak 4 isim Belediye Başkan aday adaylığı müracaat ederken, meclis üyeliği aday adaylığı için ise 43 isim başvuruda bulundu.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI İÇİN KİMLER BAŞVURDU?

Belediye Başkan aday adaylığına Ramazan Bolluk, mevcut Belediye Başkanı Cahit Altunay, İl Genel Meclis Üyesi Seyit Ateş ve son olarak İşadamı Hüseyin San müracaat etti. Sultangazi’nin ilk başörtülü aday adayı Hatice Yıldız’ın ise yarın müracaat etmesi bekleniyor. Yıldız’ın müracaat etmesiyle Ak Parti’de Belediye Başkan aday adayı sayısı 5’e yükselecek.

İŞTE AK PARTİ’DEN MECLİS ÜYELİĞİNE BAŞVURAN İSİMLER

1 Ekim’de başlayan müracaatlar 1 Kasım’da sona erecek. Sürecin başlamasıyla birlikte Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı’na 43 kişi Belediye Meclis Üyeliğine başvurdular.  

“İşte O İsimler”

Üzeyir Polat, Mahmut Yılmaz, Murat Çelik, Hayrettin Lekesiz, Turan Tekeoğlu, Yener Yiğit, Veysel Çukurçayır, Ahmet Yıldız, Adnan Kınalı, Yunus Akkuzu, Fetullah Kardaş, Abdulkadir Demir Aktepe, Zülfikar Yeşil, Serdar Ayduğan, Erdal Uçar, Serpil Kocakara, Fatih Sultan Mehmet Çiçek, Nurhayat Balta, Mustafa Çalık, Gökmen Karakaş, Hamdullah Altıntop, Necla Aydın, Cengiz Sarıca, Bilal Biricik, İsrafil Taşçı, Osman Yaşar, Songül Karakaya, Mehmet Çevik, Ali Başkaya, Murat Arslan, Ahmet Doğan, Yasin Gazi, Osman Cengiz, Mustafa Bedir, Mustafa Meşe, Sadık Doğan, Veysel Başar, Süleyman Oktar, Halil Poyraz, Ahmet Demiray, Harun Kaya, Adem Karaca, Uğur Dürü

 

Tüm Yorumlar (2)
  • seçmen
    11 yıl önce
    0 0

    En dikkat ceken isim mehmet çevik abi kardeş yapacak lar chp akpyi biri chp il delegesi mehmet çevik belediye meclis uyesi adayı vaybe sultangazi Çıkar uğruna neler yapiliyor

  • Abdurrahman Özen
    11 yıl önce
    0 0

    yarın bende bi sürpriz yaparım belki…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP'den Fener Alayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.