a

Sultangazi Ak Parti'den Erzincan Çıkarması

Ak Parti İlçe Başkanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyon Başkanı Mustafa Çeştan’ın organizasyonunda gerçekleşen Erzincan gezisinde Ak Parti İl Başkanı Cemalletin Başsoy ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır makamlarında ziyaret edildi. Ergan Kayak Merkezi’ni Erzincan Valisi Selaman Yenigün ile birlikte gezen Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyon Başkanı Mustafa Çeştan ve Komisyon Üyeleri kayak merkezinde oluşturulan hatıra ormanında fidan diktiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Başkanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyon Başkanı Mustafa Çeştan ve Komisyon Üyeleri ilk olarak Erzincan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy’u il binasında ziyaret ettiler. Yaklaşık 1 sat süren ziyarette Erzincan ve ülke gündemindeki konular konuşuldu. Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında Başsoy’u bilgilendiren heyet Erzincan’a hayran kaldıklarını dile getirdiler.



Sultangazi Ak Parti heyeti Erzincan gezisi kapsamında Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ı da ziyaret etti. Erzincan Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Yüksel Çakır heyeti kapıda karşıladı. Erzincan’da yaptıkları çalışmalar hakkında ziyaretçilerini bilgilendiren Başkan Yüksel Çakır, ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyon Başkanı Mustafa Çeştan ve Komisyon Üyelerine teşekkür etti.

Sultangazi Ak Parti heyeti Recep Yazıcıoğlu'nun valiliği döneminde gündeme gelen, Erzincanlıların 25 yıllık rüyası olan ve hizmete giren Ergan Dağı Kayak Merkezi’ni gezdiler. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve beraberindekiler Erzincan Valisi Selman Yenigün ile birlikte Munzur Dağları'nın eteklerindeki 2 bin 970 rakımlı, Türkiye'nin en önemli kayak merkezleri arasına giren ve 12 kilometre uzunluğundaki piste sahip Ergan Dağı Kayak Merkezi’ni gezdiler.


Ergan Dağ Kayak
Merkezi’ni gezen Sultangazi Ak Parti heyeti daha sonra kayak merkezinde
oluşturulan hatıra ormanında fidan diktiler. Erzincan Valiliği tarafından  düzenlenen ağaç dikim şenliğine katılan heyet
diktikleri bir ağaca Sultangazi adını verdiler.


Ak Parti İlçe
Başkanı Av. Murat Atım, Ak Parti İlçe Başkanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşları
Komisyon Başkanı Mustafa Çeştan ve Komisyon Üyelerinin Erzincan çıkarması şehir
turuyla devam etti. Erzincan’ın turistlik mekanlarını gezen heyet Erzincan'daki
Gürlevik Şelalesi, Terzibaba Türbesi ve Camisini ziyaret ettiler.


<w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="f

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Mahalle Başkanlıkları 30'a çıkarılacak