a

Danışma Meclisi’ni Armutlu’da Yaptı

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı 2016 yılının ilk Danışma Meclisi toplantısını Armutlu’da yaptı.

 

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı’nın ‘İstişare Kampı’ İhlas Armutlu Evlerin’de başladı. İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkanı Cahit Altunay ve yaklaşık 900 partilinin katıldığı Armutlu ‘İstişare Kampı’ Pazar günü son erecek. Armutlu ‘İstişare Kampı’nda 2016 yılının ilk Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “Bundan iki sene önce devletin tüm kurumlarına yerleşmiş paralel bir çete hükümetimize karşı bir darbe girişiminde bulundu. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde paralel ihanet çetesinin darbe girişimine müsaade edilmedi. Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı tüm kadrolarıyla 17 Aralık darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacaktır.” İfadelerini kulandı.

IMG_5267

7 Aralık 2014 yılında ilçe başkanlığına seçildiğini hatırlatan ve 1 yılı tamamladığını söyleyen Civan, “Dolu dolu geçen 1 yıllık dönemde teşkilatlarımızda yeniden yapılanmalar gerçekleşmiş bulunmaktadır. Birbirinden önemli iki genel seçim yaşadık. 7 Haziran genel seçimleri tüm Türkiye gibi bizleri de ziyadesiyle üzdü. Bizim bundan sonraki rehberimiz 7 Haziran’da vatandaşımızın bize vermiş olduğu mesajlardır. Bundan dolayı bizler hiçbir zaman 7 Haziran’ı unutmayacağız.

IMG_5256

 

1 Kasım sonrası ise üzüntümüz mutluluğa dönüşmüştür. Sultangazi’de 7 Haziran’da 140 Bin 564 oy ile yüzde 51 olan oy oranımız, 1 Kasım seçimlerinde teşkilatımızın gayreti ve vatandaşlarımızın teveccühü ile 182 Bin 433 oy ile yüzde 60.6’ya yükselmiştir. Bu aynı zamanda bugüne kadar Sultangazi’nin genel seçimlerde aldığı en yüksek oy oranıdır. Her iki seçimde teşkilatımızın çok büyük bir özverisi ve çalışması olmuştur. Kazanan Sultangazi, İstanbul ve Türkiye olmuştur.” Diye konuştu.

IMG_5261

Belediye Başkanı Cahit Altunay’da 1 Kasım seçimlerine değinerek Ak Parti’nin birçok vaatte bulunduğunu ve bu vaatlerin bir kısmını yerine getirdiğini söyledi. Altunay konuşmasında yapılan hizmetlere ve bu yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalara da değindi.

IMG_5292

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Park Halindeki Midibüste Yangın

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.