a

Sultançiftliğispor Yeni Transferlerini Tanıttı

2015-2016 futbol sezonunda 2. Amatör Lig 5 Grup’ta mücadele edecek olan Sultangazi Sultançiftliğispor, yeni sezon öncesi transfer edilen 9 futbolcuyu kamuoyuna tanıttı. Sultançiftliğispor Kulübü tesislerinde düzenlenen törene; Kulüp Başkanı Osman Büyükgöz, Teknik Direktör Nejat Kuzakçı, transfer olan futbolcular Turgay Purut, Hüseyin Düzgün,Mikail Yazıt, Ünal Athan, Medet Demir, Rıdvan Güzel, Hakan Sarımemet, Barış Elçi ve Yasin Yıldırım ile birlikte kulüp yöneticileri katıldı.

Toplu imza töreni sonrası Emin Haber’e konuşan Sultangazi Sultançiftliğispor Kulüp Başkanı Osman Büyükgöz, “Centilmence bir lig olmasını diliyorum. Kulüp olarak diğer kulüplerin olduğu gibi bizim de hedefimiz bulunduğumuz ligde şampiyon olarak, bir üst lige çıkmaktır. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Pazar günü Cebeci Spor Kompleksi’nde İstanbul Ünyespor karşılaşmasıyla sezonun startını vereceklerini söyleyen Osman Büyükgöz, tüm Sultangazilileri bu karşılaşmaya davet etti.

Sultangazi SultançiftliğsporIMG_2958 Sultangazi SultançiftliğsporIMG_2959 Sultangazi SultançiftliğsporIMG_2960 Sultangazi SultançiftliğsporIMG_2961 Sultangazi SultançiftliğsporIMG_2962

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Freni boşalan tanker 1 araca çarptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.