a

Süleyman Yiğitoğlu; 17 Aralık Sonrası Ak Parti'ye Yüzlerce Kişi Üye Oldu

Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın Uğur Mumcu Mahallesi'nde açtığı seçim irtibat bürosu açılış programında konuşan Seçim Koordinasyon Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Ak Parti-Gülen Cemaati arasında ilişkilerin gerilmesine neden olan 17 Aralık oprasyonu sonrası vatandaşların Ak Parti'ye sahip çıktıklarını söyledi.

17 Aralık operasyonu sonrası Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatına yüzlerce kişinin üye olarak, tepkisini gösterdiklerini söyleyen Yiğitoğlu, “17 Aralık öncesi ve sonrası parti olarak üye çalışmalarımız devam etti. Özellikle 17 Aralık sonrası ilçemizin farklı noktalarında açtığımız üye stantlarımıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler. Partimize karşı başlatılan karalama operasyonuna karşı vatandaşlarımız da Ak Parti'ye üye olarak tepkilerini gösterdiler. 17 Aralık sonrası yüzlerce vatandaşımız partimize üye olarak bunu dile getirmişlerdir” dedi.

Uğur Mumcu Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışı ile seçim startını verdiklerini iafede eden SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, “Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay halkın içinde, halkla birlikte yol kat ederek örnek bir belediyecilik hizmetleri sergilemiştir.  Bundan sonraki 5 yılda da çok önemli hizmetlere imza atılacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

Ak Parti Sultangazi Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Süleyman Yiğitoğlu konuşmasının sonunda partisinin 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 60'ın üzerinde oy alarak Sultangazi'de bir rekora imza atacağını da sözlerine ekledi.

Tüm Yorumlar (1)
  • Rguler
    10 yıl önce
    0 0

    Tesbit doğru hiş bir şey on yedı aralık gibi olmıyacak kardeş dediğimiz ekmeğimizi bölüştüğümüz hizmet hareketinin bir kısım kardeşlerimizi ayırıyorum Top sakal çetesinin ihanetine uğradık çok şükürkü halkımız olanların farkında tepki olarak otuz mart sandıkları AK Parti oylarıyla patlatacağız…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bağış, Erdoğan açıklamadan Cahit Altunay'ı tebrik etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.