a

Şükrü Demir partisinden de istifa etti

BBP Sultangazi İlçe Başkanlık görevini sürdüren Şükrü Demir yaptığı yazılı basın açıklaması ile tüm görevlerinden ve partisinden de istifa ettiğini bildirdi.
Şükrü Demir yaptığı yazılı açıklaması şu şekilde:
“30 Mart yerel seçimler öncesinde İlçe Başkanımız Hakan Yıldırım’ın partimizden Belediye Başkan Adayı olmasından sonra üstlendiğim İlçe Başkanlığı görevimi, ekip arkadaşlarım ile birlikte günün konjonktür durumu göz önüne alındığında nispeten başarıyla yürüttüğümüze inanıyorum.
İlçe olarak kongre hazırlığında olunması ve gördüğüm lüzum üzere partimdeki tüm görevlerden istifa ediyorum.
PARTİ ÜYELİĞİNDEN DE İSTİFA
1992 yılında Nizami Alem Ocakları üyeliğim ile başlayan siyasi hayatımda BBP mensubu olarak, mesleki olarak bulunduğum illerde hep yöneticilik yaparak, siyasi onurumu ve düsturumu bozmadan bu güne kadar onur duyduğum partimde görev yaptım.
Rahmetli Şehit Genel Başkanım Muhsin Yazıcıoğlu’nun İstanbul Basın Müşavirliği görevinde bulunduğum yaklaşık 5 yıllık süreç hem siyasi yaşantım hem de mesleki yaşantım boyunca en onurlu görevimdi.
Rahmetli Genel Başkanımın 28 Şubat döneminden sonra “Cemaate 350 bin ajan katıldı” açıklaması her zaman aklımın bir köşesinde kalması ve hiçbir şekilde cemaat veya paralel yapı diye tabir edilen yapıyla alakam olmadığından, son yerel seçim döneminde Genel Merkezin izlediği politika nedeniyle şahsen düşüncelerim ve görevim arasında çelişkiler yaşamış oldum.
Bu nedenle partideki tüm görevlerim gibi parti üyeliğimden de, bağımsız gazetecilik görevimi daha iyi yapabilmek ve görev yaptığım STK kurumlarında ki vazifelerimi icra edebilmek adına hür irademle istifa ettiğimi, kamuoyuna saygıyla duyururum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Soba Faciası; 1 Ölü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.