a

Star'ın Başındaki İsim Sultangazi'ye Hayran Kaldı

Sultangazi Kent Ormanları ile 7 Yıldızlı Pazar alanlarını gezen Yusuf Ziya Cömert, Sultangazi’nin projeleriyle Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, medya buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert’i ağırlayan Başkan Altunay, basın kuruluşu yöneticilerinin görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını söyledi. Sultangazi Kent Ormanları, yapımı devam eden 7 Yıldızlı Pazar Alanları ile Belediye Hizmet Kompleksi’ni gezen Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, ilçeye kazandırılan projelerin Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Kent Ormanlarının temiz havası ve eşsiz manzarasına hayran kalan Cömert, “Bu doğa güzelliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da görse çok mutlu olurdu. Gerçekten mükemmel bir çalışmayla tüm İstanbul’a hizmet konuma gelmişsiniz. Başkan Altunay’ı tebrik ediyorum” dedi. 7 Yıldızlı Pazar alanlarının tam bir yaşam merkezine dönüştüğünü kaydeden Cömert, “Pazar alanlarınız birçok fonksiyonu içinde barındıran yapısıyla yaşam merkezine dönüşüyor. Sultangazi yeni projeleriyle Türkiye’ye örnek olacak bir gelişim içerisinde” ifadelerini kullandı.

Tüm Yorumlar (4)
  • Ahmet Kılıç
    11 yıl önce
    0 0

    Cahit bey belediye başkanı olarak 4 yılda çok iyi çalıştı. Gerek belediye, gerek ise siyasi bağlantıları ve ikili diyalogları sayesinde de birçok çalışmanın ilçemize gelmesini sağladı. Ancak teşkilat içerisinde kendini yavaş yavaş hisettiren muhalif kanaat ise artık aksini yaymaya başladı. Özellikle Başkanın ekibini tekrar gözden geçirmesi ve belediye içerisinde mutlaka revizyona gitmesi gerekiyor. Yoksa son bir yıl kala ağır darbeler alacağını düşünüyorum.

  • Halime
    11 yıl önce
    0 0

    Sultançiftliği mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Biz kadınlara yönelik sosyal çalışmaların daha fazla yapılması kanatini taşıyorum. Haber içerisinde cömert beyin dediği gibi başbakanın mutlaka kent ormanını görmesi gerekiyor harika bir yer

  • Sultangazili
    11 yıl önce
    0 0

    Ekipten kastınız nedir ahmet bey daha açık olsaydınız da bizde bilseydik siz sanırım sultangazide yaşamıyorsunuz yaşasaydınız bu yorumu yapmazdınız başkanda ekibi de gece gündüz bu ilçe için çalışıyorlar bu yorumunuzla onlara haksızlık yapmışsınız önce nerde oturuyorsanız bir sultangaziyi gezin ve görün dört yılda nelerin değiştiğini bu ekibin nelere imza attığını görün oturduğunuz yerden sallamak kolay

  • sultangazilim
    11 yıl önce
    0 0

    star gazetesi satıldı bu adam işsiz kalmasın sonra. bir de şu var sultangaziye hayran kaldıysa artık her akşam boğaz yerine kent ormanına gelir orada dinlenir biz de o zaman sözü doğrumu değil mi anlarız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Zina Fakirlik Getirir

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.