a

Şoför diye geçinen beyinsel engelliler

Sultangazi’de tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların cadde ve sokaklarda rahatça dolaşmaları için yapılan engelli rampaları, bilinçsiz vatandaşların otomobillerini gelişi güzel park etmeleri yüzünden, engelliler için hayatı yaşanmaz hale sokuyor.

 

Engelli rampalarının olduğu yerlere araçlarını park etmemeleri gerektiği halde, bilinçsizce park eden ve tekerlekli sandalyelerin yollarını kapatan bazı araçlar yüzünden, saatlerce araç sahibinin gelmesini bekleyen engelli vatandaşlar, artık bu eziyetin bitmesi gerektiğini dile getiriyor.

 

Bu eziyeti yaşayanlardan biride Erol Karabulut. Sosyal medyadan tepkisini dile getiren Karabulut, “Bıktık, usandık artık” dedi. Araç sürücülerinin bilinçsizce araçlarını park etmelerinden şikayetçi olan Erol Karabulut, “Şoför diye geçinen beyinsel engellilerle uğraşıyoruz kurtarın bizi” ifadelerini kullanarak, o anı fotoğraflayarak kişisel Facebook hesabından paylaştı.

capture-20151224-001904 capture-20151224-002645

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Elektrik Kesintisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.