a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Sektörün öncüsü Kardeşler Bisiklet yeni modelleriyle göz kamaştırıyor

Sektörün öncüsü Kardeşler Bisiklet yeni modelleriyle göz kamaştırıyor

Türkiye'nin Motosiklet ve Bisiklet Fuarı Eurasia Moto Bike Expo, özel gösterileri, eğitim seminerleri, özel çekilişleri ile yine çok renkli geçti.

 

Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 2013 Eurasia Moto Bike Expo’da en yeni motosiklet ve bisiklet modellerinin yanı sıra nefes kesen şovlar da sergilendi. 3 Mart Pazar akşamına kadar devam eden Fuar, motor ve motosiklet tutkunlarını buluşturdu.

 

Moto Bike Expo’da devler buluşuyor…

 

Onlarca dev firmayı buluşturan, sektörün en büyük ve tek buluşma noktası olan Moto Bike Expo’da motosiklet ve bisiklet tutkunlarının yakından takip ettiği kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilendi. Bu yıl da Fuar’da ki yerini alan Kardeşler Bisiklet, onlarca çeşit bisiklet modelleriyle katılımcıların en çok ilgi gösterdiği stant olma başarısını gösterdi.

 

Kardeşler Bisiklet yeni modelleriyle göz kamaştırıyor…

 

Yucak ailesinin en dinamik markası olan Kardeşler Bisiklet, ilk günden itibaren sergilediği geniş ürün yelpazesi ile bisiklet sevdalılarının yanı sıra fuarda yeni modelleri tanıtmanın mutluluğunu yaşadı. “Kardeşler Bisiklet” standını ziyaret edenler arasında iş adamları, bürokratlar ve yabancı konukların çoğunlukta olması dikkat çekti. Kardeşler Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Evsal Yucak, katılımcılar ile tek tek ilgilenerek yeni modelleri ziyaretçilere tanıttı.




2013 Eurasia Moto Bike Expo’da motosiklet ve bisiklet Fuar’ın da Kardeşler Bisiklet’in başarısındaki sırrı Eminhaber’e değerlendiren Evsal Yucak, şunları söyledi. “Kardeşler Bisiklet Türkiye’de değil, yakın bir gelecekte, yakın coğrafyadaki en önemli sektörel oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Eğitimi Masaya Yatırıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.