a

Şehit Özkan Özden’in naaşı memleketi Samsun’da

Tunceli’de yola tuzaklanan bombanın patlaması sonucu şehit olan Sultangazili jandarma er Özkan Özden, memleketi Samsun’da toprağa verildi.

Tunceli’de yola tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Er Özkan’ın naaşı alınan helalliğin ardından asilhaneye götürüldü. Burada Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve protokol üyeleri aileye başsağlığı diledi.

Ayakta durmakta güçlük çeken iki çocuk annesi Süriye Özdan, “Güzel gözlü oğlum. Böylemi gelecektin” diye gözyaşı döktü. Şehidin babası Rasim Özden ile kısa süre önce askerden terhis olan ağabeyi Kenan Özden ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin teyzesi Gülser Toprak ise baygınlık geçirdi.

Şehit J.Er Özkan Özden’in naşı Büyük Cami’deki cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, askeri erkan, protokol üyeleri, ailesi ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Şehit Jandarma Er Özkan Özden, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı’ndaki Garnizon Şehitliği’nde toprağa verildi.

CgtrdqWXEAAj7MT CgtreusWwAEZ31X CgtrfdpXEAAz_5I

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de cep otogar bakın nereye yapılacak?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.