a

Seçimin kazananı MHP’dir

Sultangazi’de Ak Parti ve CHP oy kaybına uğrarken, MHP oylarını yükseltti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, yaptığı açıklamada dün gerçekleşen 7 Haziran genel seçimlerinin kazananının MHP olduğunu söyledi.

 

2009 yerel seçimlerinde 6,4 oy, 2011 Genel seçimlerinde yüzde 6, 2014 yerel seçimlerinde yüzde 3,6 oy oranı alan Milliyetçi Hareket Partisi dün gerçekleşen 7 Haziran genel seçimlerinde yüzde 7, 69 oy oranıyla oyunu artırdı.

MHP Cebeci Mahallesi seçim irtibat bürosu IMG_9105

MHP’nin yapılan son kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Yusuf Özel ve ekibi, seçim çalışmasına oldukça kısıtlı imkanlarla hazırlandılar. Sultangazi’de ilk defa Milliyetçi Hareket Partisi kısıtlı imkanlarla 8 seçim irtibat bürosu açtı. Hergün Milletvekili adaylarıyla birlikte alanda ve sahada olan bir MHP vardı. İlçe Başkanı Yusuf Özel ve ekibi gecesini gündüzüne katarak, 7 Haziran seçimlerinden galip gelmek için vat gücüyle çalıştılar.

 

Ve dün gerçekleşen seçimlerde tüm bu özverili çalışmaların karşılığı sandığa yansıdı. MHP Ak Parti ve CHP oy kaybı yaşarken, oyunu yükseltmeyi başardı.

 

Seçim sonrası bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Seçimin kazananı Milliyetçi Hareket Partisi, kaybedeni ise iktidar partisi olmuştur.  Milleti kutuplaştıran zihniyet halkımız tarafından dersini almıştır.” Dedi.

MHP Cebeci Mahallesi seçim irtibat bürosu IMG_9101

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel Sultangazi’de yeterli oyu alamadıklarını da söyleyerek özeleştiride de bulundu. Özel, “Sultangazi’de yeterli olmasa da diğer seçimlere göre büyük oranda oyumuzu artırdık. Halkımızın tercihine saygı duymak zorundayız. İktidar partisinin devletin her imkanını kullandığı adaletsizliğin tavan yaptığı ortamda kısıtlı imkanlarla seçim süreci boyunca mücadele eden kıymetli yöneticilerimize, mahalle başkanlarıma ve yöneticilerine, kadın kollarımıza, Asena teşkilatımıza, Ülkü Ocağımıza, bize destek veren tüm ülküdaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP Cebeci Mahallesi seçim irtibat bürosu IMG_9093

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Mahalle mahalle seçim sonuçları!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.