a

Sultangazi’de İlginç Toplantı

7 Haziran seçimlerine 1 gün kala Sultangazi’de yapılan bir toplantı, siyaset arenasında çok konuşulacağa benziyor. Cebeci Sosyal Tesislerinde “Milli Görüş Dostlu Yemeği” adı altında düzenlenen programda eski Milli Görüşçülerle bir araya geldi.

 

Sultangazi Belediyesi Cebeci Sosyal Tesislerinde gerçekleşen “Milli Görüş Dostlu Yemeği”ne Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın yanı sıra kendilerine sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla kendilerini Milli Görüşçü olarak tanıtan çok sayıda davetli katıldı.

cats

Bugüne adı duyulmamış “Milli Görüş Dostluk Grubu” programa ev sahipliği yaptı.  Grubun kimler tarafından kurulduğu ve seçimlere 1 gün kala böyle bir program yapması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

CGwKb0wXIAAYezA

Programda Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan birer konuşma yaptılar. Toplantının basına kapalı yapılmasından dolayı içeride yapılan görüşmeler dışarı sızmadı.

 

Programa katılan bazı davetlilerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ise dikkat çekti.

capture-20150605-232534 capture-20150606-134723

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Deniz ve kara yine birleşti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.