a

Saz Köyleri Derneği Abdal Musa Lokması Yemeğine Yoğun İlgi

Sultangazi’de bulunan Saz Köyleri Derneği dernek merkezinde Abdal Musa lokması yemeği yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

 

Malatya’nın Hekimhan İlçesine bağlı Aşağı Saz ve Yukarı Saz köylülerinin kurduğu Saz Köyleri Derneği Abdal Musa Lokması yemeği verdi. Programda konuşan dernek başkanı Ali Şahin, Her zaman birlik ve beraberlikten yana olduklarını, toplumun her zaman eşit yurttaşlık haklarını savunduklarını belirti. Şahin, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Abdal Musa Birlik Lokmasının kabul olmasını dileyerek Lokma’ya katılan herkese teşekkür etti.

saz köyleri derneği

Saz Köyleri Derneği’nin Abdal Musa lokması yemeğine CHP PM Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Sultangazi ilçe sekreteri Selma Taştekin, İlçe Başkan Yardımcıları Ali Çelik, Serdar Çelik ve İlçe Yöneticileri, HDP Sultangazi ilçe Eş Başkanı Mevlüt Aykoç, CHP Milletvekili adayları Dursun Çiçek, Zakir Batuhan Aydagül, İşadamı Ali Aksoy ve STK temsilcileri katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Bayrağa Saygı Yürüyüşü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.