a

Sanko Sanayi Sitesi Başkanı Büyükkaya'da Ak Parti'ye Katıldı

Bugün yapılan Ak Parti Sultangazi İlçe haftalık yönetim kurulu toplantısında Ak Parti’ye katılan Sanko Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Büyükkaya’ya rozetini ilçe Başkanı Av. Murat Atım taktı. Yusuf Kızıldağ başkanlığında ki üye komisyonun çalışmalarıyla Ak Parti ailesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Atım, “Teşkilat olarak üye çalışmalarına ağırlık veren bir siyasi partiyiz. Türkiye’de olduğu gibi Sultangazi’de de en büyük sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşıyoruz. Yaklaşık 70 bin üyemizle her geçen gün ailemize yeni isimler katılmaya devam ediyor” dedi.

 


Sanko Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Büyükkaya’nın Ak Parti’ye katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Ak Parti’nin Türkiye’de, Dünyada ve Sultangazi’de tarih yazdığını belirterek, “Geriye dönüp baktığımızda ülkemizde nasıl bir değişim yaşandığını ve değişimin dünyaya nasıl yansıdığını rahatlıkla görebiliriz. 2008 yılında Sultangazi’nin ilçe olmasıyla birlikte ülkemizde yaşanan değişim ilçemizde de yaşandı ve yaşanmaya devam edecek. Bu değişimi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Ak kadrolar yapmıştır” diye konuştu.



Sanko Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Büyükkaya ise her geçen gün büyüyen Ak Parti ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “İlçemizde ve ülkemizde büyük değişime imza atan bu kadroların içerisinde olmak guru verici bir tablodur. Biz zaten daha önce Ak Parti ile dini nikah kıymıştık. Bugün ise resmiyete döktük” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu Sultangazi'ye Geliyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.