a

Sait Coşkunoğlu Savcılığa İfade Verdi

Meclis toplantısında Akmercan Şirketler Grubu’nun FETÖ terör örgütüyle inorganik bir bağı olduğunu ve bunun kamuoyunun gündeminde tartışıldığını iddia ederek, Sultangazi Belediyesi’nin bu konu ile ilgili bir inceleme yapıp, yapmadığını soran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu, bugün savcılığa ifade verdi.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra gerçekleşen meclis toplantılarında Sultangazi Belediyesi başta olmak üzere birçok belediyenin temizlik işlerini yapan taşeron şirket Akmercan’ı gündeme taşıyan CHP Grup Başkanvekili Sait Coşkunoğlu, meclise sunduğu bir sözlü önergede bu şirketin FETÖ ile bir bağı olduğuna dair kamuoyunda tartışmaların yaşandığını ve Sultangazi Belediyesi’nin bu konuda bir inceleme yapıp yapmadığını sordu.

Bu önergeden sonra Akmercan Şirketler Grubu, CHP Grup Başkanvekili Sait Coşkunoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şirket gerekçe olarak, Coşkunoğlu’nun şirketlerini yıpratmaya yönelik söylemlerde bulunduğunu gösterdi.

Coşkunoğlu, bugün davet üzerine Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne giderek ifade verdi. Coşkunoğlu’nu mensup olduğu partilileri de yalnız bırakmadı. Coşkunoğlu’na destek vermek ve yalnız bırakmamak için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne gelen CHP’liler arasında, CHP İBB Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever, Ali Acar, Ali Boztaş gibi isimlerde yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi’nden Eski Habipler’de Satılık Arsa

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.