a

Saadet Sultangazi'yi Salladı

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar ve teşkilat mensupları Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi önünde başlattıkları Fener Alayı'nı 7 Mahalle de sürdürerek, Sultangazi Saadet Partisi SKMBinası’nda sonlandırdı.

Yürüyüşe teşkilatla başlayan Saadet Partisi'nin sevgi seline mahalleden vatandaşlarda katılınca büyük bir kar topu yumağı oluştu. Mahalle sakinlerinin yürüyüşe katılması ile yaklaşık 7000 kişilik bir kalabalık oluştu.

Sokaklarda dolaşan Saadet Partisi'ne camlardan ve iş yerlerinden büyük sevgi gösterileri yapıldı. Saadet Partisi gördüğü bu ilgi üzerine yarışta var olduğunu seçime iki gün kala bir kez daha gösterdi.

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar’la yürüyüş esnasında yaptığımız röportajda Akpınar şu ifadeleri kullandı. 

“ Bu gece Sultangazi uyumayacak dedik ve yola çıktık. Esasen zaferimizi şimdiden kutlamış bulunuyoruz. Arkamızda ki heyecan ve coşku bunu gösteriyor. Gecenin bu saatinde bu heyecan Saadet Partisi’nin Sultangazi’de iktidara yürüdüğünün kanıtıdır. Aslında biz bugün sabaha kadar yürümek istiyoruz ancak komşularımızı rahatsız etmek istemediğimiz için yarın devam ettireceğiz ” dedi.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Esentepe'de Mükerrer Tapu Sorunu Çözüldü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.