a

Pullu Aydın İçin Mevlid Okutuldu

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yardımcısı Muzaffer Aydın 1 Aralık Salı günü vefat eden annesi Pullu Aydın için dün akşam Mevlid-i Şerif okuttu.

 

Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Muzaffer Aydın’ın annesi Pullu Aydın, 1 Aralık Salı günü vefat etmişti. Aydın annesinin vefatından dolayı dün akşam başkanlığını yaptığı HAKEV Vakfı’nda mevlit okuttu. Mevlid merasimine Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, eski İlçe Başkanı Hasan Akpınar, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Alihan Genç’in yanı sıra aile yakınları, sevenleri ve dostları katıldı.

 

Merhume annesi için düzenlenen Mevlid merasiminde gelen tüm konuklarını bir bir karşılayan Muzaffer Aydın ve aile bireyleri, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler. Okunan Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’den okunan ayetlerin ardından dua edildi.

pulu-aydın-mevlüt-5

Aydın Ailesi adına kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Adem Aydın, mrhume Pullu Aydın  ile arasında geçen bir anıyı paylaştı. Aydın; “Hayatımızı tamamını neredeyse yanında geçirdiğimiz muhterem babaannemizin yoğun bakıma kaldırılmadan önce bizim Mescid-i Aksa ziyareti çalışmamızdan haberdar olmuştu. Beni yanına çağırarak şöyle dedi; ‘Evladım mademki Filistinli kardeşlerimiz için, yiğit mücahitler için böyle hayırlı bir çalışma yapıyorsunuz al bu parayı. Benim son harçlığım oradaki mücahit kardeşlerimize götür’ dedi. Bu hadiseden yaklaşık 10 gün sonra kendisini hakka uğurladık. Mekanı cennet olsun.”

 

Mevlid merasiminde konuklara yemek ikramında bulunuldu.

pulu-aydın-mevlüt-1 pulu-aydın-mevlüt-2 pulu-aydın-mevlüt-3 pulu-aydın-mevlüt-4

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.