a

PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü aralarında Sultangazi’nin de bulunduğu 3 ilçede eylem hazırlığında bulunduğunu tespit ettiği PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik operasyon düzenledi.

 

Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi 5 kişinin eylem hazırlığında bulunduğunu tespit etti.

 

stanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi, Beyoğlu ve Sancaktepe’de, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekiplerinin desteğiyle 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Operasyonda şüphelilerden biri gözaltına alındı. Aramalarda ele geçirilen ve şifreli olduğu belirlenen çok sayıda doküman uzman ekiplerce incelemeye alındı.

 

Diğer 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Giresunlular Derneği’nde Görev Değişimi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.