a

PKK’lı teröristler FETÖ’nün kitaplarını okuyor

Sultangazi’de PKK’nın şehir yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Evlerde silah ve FETÖ lideri Gülen’e ait kitaplar ele geçirildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri,  geçtiğimiz günlerde Sultangazi’de bulunan Terör Örgütü PKK’nın hücre evlerine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda  evi PKK/ KCK’nın gençlik yapılanması olan  YDG-H’li teröristlerin kullandığı ortaya çıktı.

Soruşturma derinleştirildi

Polis tarafından didik didik aranan hücre evinde, FETÖ’nün  kitapları ve dua mecmualarının yanı sıra, PKK-KCK terör örgütü sembolize eden renklerinden oluşan kolyeler ve çok sayıda dokümanlar bulundu.   Soruşturmayı yürüten  İstanbul Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Savcılığı,   FETÖ/PDY  ile  PKK/KCK adlı her iki örgüt arasındaki işbirliğiyle ilgili soruşturmasını derinleşirdi.

KALPLİ KİTAP BULUNDU

Yapılan aramalarda dikkat çeken bir ayrıntı ise evde bulunan bazı kitaplar oldu. Aramalarda 1 adet kalp ibaresi bulunan üzerinde Fettullah Gülen’in 320 sayfalık kitabı ve 1 adet dua mecmuası bulunan Fettullah Gülen tarafından yazılan kitap ele geçirildi. 4 terörist tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ışıkları ilk kez yandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.