a

Öztürkmen’in Ağlatan Konuşması

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, “Anne Gözüyle görmek” hikayesini anlattı. Salondakiler göyaşlarına hakim olamadılar…
30 Mart yerel seçimlerinin gizli kahramanları olan Ak Kadınlar, “Anneler Günü” programında bir araya geldiler. 30 Mart yerel seçimlerinde çocuklarını ve ailelerinden feragat ederek kapı kapı, mahalle mahalle gezerek partilerinin adayı olan Başkan Altunay’a oy isteyen Anneleri Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen ve ekibi unutmadı.
“Seçimi Kazanmış ve Kazandırmış Anneler” adıyla düzenlenen programda gözyaşları sel oldu. Kendisi de Anne olan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’in açılış konuşması salona damgasını vurdu. Öztürkmen’in “Anne Gözüyle görmek” hikayesini anlatırken salonda büyük bir duygu selinin yaşanmasına neden oldu.

gggggg
Altınser’de gerçekleşen programa Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra seçim döneminde görev alan tüm anneler de katıldı.
Duygusal anların yaşandığı program Ak Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Münire Ceyhan’ın “Sol yanım acıyor” şiir dinletisiyle başladı.

Programın açılış kopnuşmasını yapan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, tüm annelerin yanı sıra seçim döneminde büyük bir özveri ile çalışan annelerin de Anneler Gününü kutladı. Öztürkmen’in “Anne Gözüyle Görmek” hikâyesini anlatmasıyla birlikte salonda duygusal anlar yaşandı.
Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım ve Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın da birer konuşma yaptığı program sonunda katılımcılara Sinan Yağmur’un “Her Anne Bir Melektir” adlı kitabı hediye edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşte Arnavutköy Polisinin Son 4 Ay Karnesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.