a

İçinizdeki PKK Yandaşlarını Temizleyin

Türkiye 1 Kasım’da sandık başına gidiyor. YSK Başkanı Sadi Güven’in 1 Kasım’da erken seçimin yapılacağını açıklamasından sonra Emin Haber’e konuşan MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Cenab-ı Allah bir kez daha milletimiz için çalışma fırsatı verdi” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Yusuf Özel, “46 yıldır verdiğimiz mücadeleyi sadece sandıkta değil, her durumda ülke çıkarları uğruna kendimizi vererek çalıştık ve cenab-ı Allah bir kez daha bize milletimiz için çalışma fırsatı vermiştir.  MHP her zaman olduğu gibi 26.dönem milletvekili genel seçimine tam anlamıyla hazırdır. MHP kimileri gibi rant peşinde değil, tamamıyla ülke çıkarları ve milletin refahı için çalışmış ve hiçbir kuruluşun yapmayacağı gibi bir fedakarlık yapıp ülke uğruna binlerce şehit vermiş ve nice fidanlar yitirmiş kutsal bir davadır.” Dedi.

 

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde Türkiye’nin bir dönüm noktasından daha geçeceğine vurgu yapan Yusuf Özel, vatandaşın her şeyden önce bu kirli oyunları açıkça görmesi gerektiğini belirterek, “7 Haziran seçimi sonrası halk bir kez daha mesajını vermiş ve artık MHP’ye tek başına iktidar yolu açtığını göstermiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli başından beri ülke ve millet menfaatleri için hareket ettiğimizi üstüne basa basa söyledi. Ve bu yüzden kendi menfaatlerine önem vermeden koalisyon görüşmelerine kalmadan tavrımızı belli edip milletin hakkına girenlerle bir olacağımıza bir kez daha kendimizi halkın teveccühüne bırakmaya karar verdik. MHP daha önceden de koalisyon ortağı olmuş fakat hiçbir şekilde kendi menfaatlerine düşmeden tamamen ülke çıkarlarına çalışmıştır. Bu durumda göstermektedir ki MHP ülkenin bel kemiğidir. Daha esemesinin okunamadığı kendi içinde bile bir düzen tutturamamış bir parti ile koalisyon hazırlığına girmeye hiç tenezzül etmemektedir.

 

 

Herşeyden önce bizimle koalisyon kurmak isteyenler, MHP ‘PKK vali atıyor, karakollar kuruyor’ dediğinde ‘yok canım’ diyeceğine gerekli önlemleri almalıydı ve şimdi de onun hesabını millet karşısında vermelidir. AKP, PKK ilişkisini açıklamalı ve kendini halkın kararına bırakmalıdır. AKP yöneticilerine artık bütün kirli oyunların rant peşinde koşmalarının ortaya çıktığını belirterek vatandaşın menfaatleri için MHP ile yarışamayacaklarını anlayıp derhal pes etmelidirler.” Şeklinde konuştu.

 

MHP ilçe Başkanı Yusuf Özel Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’a da seslenerek “Siz MHP’ye laf edeceğinize önce kendi yönetiminizdeki ve Ak Parti’nin tüm kadrolarından bulunan HDP’ye oy veren PKK yandaşlarını temizlemelisiniz. Son olarak 7 Haziran’da mesajı veren millet 1 Kasım’da bunların kirli saltanatlarını da sandığa gömecektir. Ülkücü hareketin liderinin verdiği mesajı iyi okumak gerekiyor. Devlet beyi iyi anlamak gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

MHP-İlçe-Başkanı-Yusuf-Özel

Tüm Yorumlar (1)
  • fuat candar
    9 yıl önce
    0 0

    akp de pkk yandaşları mı varmış? kimmiş onlar? bi de hdpye mi oy veriyorlarmış nasıl olur aklım almadı..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gemi su alırsa hepimiz okyanusa gömülürüz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.