a

Özel Çocuklara Özel Turnuva

6. Geleneksel Engelliler Spor Turnuvası _82T0571Sultangazi Belediyesi düzenlediği Engelliler Haftası etkinlikleri, “6. Geleneksel Engelliler Spor Turnuvası” ile başladı. Habibler Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada bowling, zıp zıp basketbol ve bayrak yarışı mücadelesi veren engelliler doyasıya eğlendi. Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, engellilere yönelik, “Sultangazi Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi”nin yakında açılacağının müjdesini verdi.

Sultangazi Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla özel etkinlikler düzenliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan etkinlikler, Habibler Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen 6. Geleneksel Engelliler Spor Turnuvası ile başladı. Programa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray ile engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.
Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 6 yıldır düzenlenen turnuvalara ilginin artmasından memnun kaldıklarını söyledi. Engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla bir çok projenin hayata geçirildiğini belirten Başkan Altunay, “Engellilerimizin gezmeye görmeye, evden uzaklaşıp hayatı tanımaya ihtiyacı oluyor. Belediye araçlarımızla ekiplerimizle engellilerimizi şehir içi ve şehir dışı gezilere götürüyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Dedektörle Altın Aradılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.