a

“Oy Pusulasına “MURSİ” Yazın”

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya hesaplarından seçmenleri uyardı.

 

Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin idam kararı üzerinden özellikle Ak Parti seçmenini etkilemek için yapılan bir paylaşım üzere, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı seçmenleri bu paylaşıma karşı uyardı.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde Muhammed Mursi’nin fotoğrafı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzasının yer aldığı bir paylaşım Ak Parti’yi harekete geçirdi.

 

‘Mursi Yalnız Değildir’ Tüm Ak Parti Seçmenlerine Önemli Duyuru” başlığıyla yayımlanan paylaşımda;

 

 

“Mısır’ın seçilmiş olan ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin askeri darbe ile görevinden uzaklaştırıldığı ve darbeciler tarafından idam kararı verildi. Mursi’ye destek amaçlı 7 Haziran genel seçimlerinde oy pusulasına mühür basmak yerine, Mursi yazıyoruz. Bu Şekilde 20 Milyon oy çıkarsa, Mısır kanunlarına göre MURSİ AFFEDİLECEK.” Denildi.

 

Seçmene tuzak niteliği taşıyan bu paylaşımdan sonra Ak Parti tüm sosyal medya hesaplarından “Oyuna gelmeyelim” başlığıyla seçmenin dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.

ak parti-Mursi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Döner Bıçaklarıyla İşyerini Bastılar!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.