a

Derdiyok Dostlarıyla Buluştu

 

Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Derdiyok’un dostlarına yönelik verdiği iftar yemeğinde geçtiğimiz hafta vefat eden amcası anıldı.

 

SUMDER Başkanı Osman Derdiyok dostlarına yönelik bir iftar yemeği düzenledi. Altınser Restaurant’ta düzenlenen iftara Ak Parti İlçe Başkanı Szuan Dağlar Civan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Çiçek ve Derdiyok’un dostları katıldı.

 

SUMDER Başkanı Osman Derdiyok iftara katılan tüm dostlarına teşekkür etti.

 

İftar yemeğinde Osman Derdiyok’un Erzurum’un Horasan İlçesinde vefat eden amcası Ali Derdiyok’da anıldı. Amca Derdiyok için Yasin’i Şerif ve dualar okundu.

osman derdiyok-iftarIMG_9890 osman derdiyok-iftarIMG_9891 osman derdiyok-iftarIMG_9893 osman derdiyok-iftarIMG_9894 osman derdiyok-iftarIMG_9895 osman derdiyok-iftarIMG_9896 osman derdiyok-iftarIMG_9898 osman derdiyok-iftarIMG_9899 osman derdiyok-iftarIMG_9901 osman derdiyok-iftarIMG_9902 osman derdiyok-iftarIMG_9908

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cübbeli Hoca hastaneye kaldırıldı!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.