a

Osman Cengiz’den İstifa Sonrası İlk Açıklama

Bu yıl katıldığı BAL ligi 11. Grupta büyük bir başarıya imza atarak ligin bitimine 2 hafta kala 6 puan farkla şampiyonluğunu ilan eden başarılı ekibimiz Sultangazispor’da Başkan Osman Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri istifa etti.

Mutlak başarı parolasıyla takım kuran ve bu konuda birçok fedakarlık yapan Sultangazispor yönetim kurulu, önceki gün Altınser Restaurant’ta toplandı. Başkan Osman Cengiz başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2015-2016 Futbol sezonu masaya yatırılırken, toplantıdan hem istifa hem de kongre kararı çıktı.

İlçenin kurulmasından bu yana ilk defa bütün Sultangazi’yi ortak bir amaç çevresinde bir araya getirmeyi başaran Sultangazispor yönetim kurulu, takıma gerekli bütün maddi ve manevi bütün desteği sağlayarak, Sultangazi ilçesinin ismini ezberletti. Sultangazispor Kulübü Yönetim Kurulunun istifa etmesi ise camiada büyük bir şok etkisi yarattı.

Yapılan toplantıda kongre tarihi ise 28 Mayıs Cumartesi olarak belirlendi.

Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, yayımladığı basın açıklamasında görev yaptığı süre içerisinde kulübün geldiği noktaya değindi.

İŞTE CENGİZ’İN O AÇIKLAMASI

1-osman-cengiz 2-osman-cengiz

3

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor Kulübü Kongreye Gidiyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.