a

Osman Cengiz Çok Sert Konuştu

İkinci yarının ilk karşılaşmasında deplasmanda Bursa takımlarından Mudanyaspor ile karşılaşan temsilcimiz Sultangazispor, hakem engelline takıldı. Karşılaşmayı yöneten orta hakem Mehmet Avc’nın çaldığı her düdük Sulangazispor camiasını çileden çıkardı. Taraflı bir tutum sergileyen Avcı, verdiği kararlarla da tepkileri üzerine çekti. Serdal Öz ve Ismael Kone’ye kırmızı kart ve teknik direktörü Memduh Fidan’ı tribüne gönderen hakem Mehmet Avcı, Mudanyaspor’un birçok tartışmalı pozisyonlarını da görmezden geldi.

Maçın hakemi Mehmet Avcı’nın 1-0 kazandığı karşılaşma sonrasında isse tepkiler dinmedi. Bugüne kadar hakemler hakkında yorum yapmamaya özen gösteren Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, bu konuda sessizliğini ilk defa bozdu. Çok sert bir şekilde Avcı’yı eleştiren Cengiz, “Bu esfel-i safilin hakem olamaz. İnsanlıktan nasibini almamış tetikçinin neye hizmet ettiği elbette ortaya çıkacaktır. Bu tetikçiler artık üzerimizden elini çeksinler. Emeklerimizle oynamasınlar. Yoksa biz yapacağımızı biliriz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi’nde eylemlere ilgi yok

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.