a

Osman Büyükkaya Çok Sert Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili adayı Osman Büyükkaya, “Kuran-ı Kerim hırsızların, zorbaların ve teröristlerin dini kitabı değildir” dedi.

 

7 Haziran genel seçilerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Osman Büyükkaya İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen ve partisinin projelerinden bahseden Büyükkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuran-Kerim ile meydana çıkmasına sert tepki gösterdi. Büyükkaya’nın hedefinde HDP’de vardı.

11227508_896905897034816_4633123313542693489_n

MHP Milletvekili adayı Osman Büyükkaya seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmamaya kararlı olan Büyükkaya, Emin Haber’e çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

 

Osman Büyükkaya, isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve HDP’yi sert bir dille eleştirdi. Kuran-ı Kerim ile meydanlara inen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve HDP’yi hedefine alan Büyükkaya, , “Kuran-ı Kerim hırsızların, zorbaların ve teröristlerin dini kitabı değildir” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Davutoğlu Açıkladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.